De Winkel

AGENDA

Bij De Winkel is altijd wat te doen! Zorg dat je op de hoogte bent en onze socials volgt, zo kunnen we je uitnodigen en op de hoogte brengen van alle gezellige evenementen.

Iedere zondag:
EGG-cellent Sunday
We vieren de (brakke) zondag met een eitje! Op zondagen serveren we naast onze reguliere lunch kaart een egg-cellent kaart met allerlei ei-gerechten zoals uitsmijter carpaccio, uitsmijter pulled chicken, omelet zalm-avocado etc. Dit wil je toch gewoon op zondag?

vrijdag 19 t/m zondag 21 januari:
Stoofvlees weekend! WNKL X BBQUALITY
In samenwerking met BBQUALITY hebben we heerlijke stoofpotten op het menu staan dit weekend! Bestel een pannetje voor jezelf of deel het samen met je tafelgenoten. Wil je proeven hoor!

zondag 28 januari:
Klunen in Oss
Het is weer tijd voor de 38e editie van Klunen in Oss. De Klûntocht is een gevestigd begrip in het Ossekoppenrijk! Zorg dat je een kluun-kaart hebt en kom je stempel én biertje halen bij De Winkel of het Peperpleintje in De Peperstraat!

Vrijdag 8 februari t/m 11 februari
Carnaval!

Programma volgt zsm.

woensdag 14 februari:
Valentijnsdag
Geniet samen van een lekker dinertje bij kaarslicht! We serveren een valentijns-menu (3-gangen) voor 25,00 euro per persoon. Hiervoor krijg je een soepje, daarna verschillende kleine gerechten om samen te delen en een valentijns-dessert voor 2 personen. Reseveer snel je plekje!

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte gehouden worden met speciale acties/evenementen/informatie dan kun je in onze WNKL gastenlijst komen, dan krijg je via de app als eerste te horen wat er te doen is en wat je echt niet mag missen! 

VOLG ONS OOK OP

Voeg je header hier toe