De Winkel

AGENDA

Bij De Winkel is altijd wat te doen! Zorg dat je op de hoogte bent en onze socials volgt, zo kunnen we je uitnodigen en op de hoogte brengen van alle gezellige evenementen.

Iedere woensdag:
LET’S GET SPANISH!
In het zonnige seizoen hebben we op woensdag een extra menukaartje (naast onze reguliere kaart) met overheerlijke Spaanse tapas! Wat dacht je van gamba pil pil, pincho’s, ansjovis-olijf-spiesjes of albondiga’s? Rerserveer nu je tafeltje!

Iedere donderdag:
BLIKJES AVOND

Alle blikjes bier voor 5 euro op donderdagavond! Én heb jij je blikje op, dan mag je blikgooien! Wie weet vallen ze allemaal om en win jij een leuk prijsje!

Vrijdag 17 mei:
Birra Moretti Festa
We luiden het weekend in met heerlijke biertjes van Birra Moretti! Maak kans op een Masterclass koken! Leer hoe je lekker lang kunt tafelen op z’n Italiaans. Van de aperitivo tot aan de dolce; je leert samen met je favoriete gezelschap om in één avond een viergangendiner te koken. En om alvast in de stemming te komen, ontvangt de gast bij bestelling van 2 Birra Moretti een doosje Birra Moretti tafelgesprekken. Om nog meer sfeer en diepgang aan tafel te brengen, waardoor er goede gesprekken aan tafel ontstaan. Want dat is waar Birra Moretti voor staat: mooie momenten in goed gezelschap. Salute!

Zondag 26 mei:
Mini-Sambafestival
Deze Koopzondag kun je genieten van een Mini-Samba Festival dankzij de Samba Percussieband Dale Caña. Zij brengen de bruisende Braziliaanse sfeer tot leven op zondag 26 mei in Oss!

Zaterdag 1 juni:
BDAY BASH! Cocktailnight!
Denise & Priscilla zijn allebei jarig én De Winkel bestaat 3,5 jaar! Dat vieren we met een cocktailnight! Alle cocktails 6,50 euro!

Zaterdag en zondag 15 & 16 juni
De Maasdijk
De Maasdijk is een jaarlijks sportevenement in de gemeente Oss. Alle 23 kernen van de gemeente worden aangedaan door dit evenement. Tijdens De Maasdijk wagen vele honderden sportievelingen zich aan de marathon, hardloopwedstrijden, triathlons, inline skatetochten of wandelingen. Die volgen elk een andere route, maar finishen allemaal op de Heuvel in hartje Oss. Wie kom jij aanmoedigen vanaf ons terras?

Zondag 30 juni:
Pasar Malam
Ook Pasar Malam bij De Winkel! We verrassen je met een heerlijke daghap uit de Indische/Indonesische keuken!

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte gehouden worden met speciale acties/evenementen/informatie dan kun je in onze WNKL gastenlijst komen, dan krijg je via de app als eerste te horen wat er te doen is en wat je echt niet mag missen! 

VOLG ONS OOK OP

Voeg je header hier toe