AGENDA

Bij De Winkel is altijd wat te doen! Zorg dat je op de hoogte bent en onze socials volgt, zo kunnen we je uitnodigen en op de hoogte brengen van alle gezellige evenementen.

Iedere zondag:
EGG-cellent Sunday
We vieren de (brakke) zondag met een eitje! Op zondagen serveren we naast onze reguliere lunch kaart een egg-cellent kaart met allerlei ei-gerechten zoals uitsmijter carpaccio, uitsmijter pulled chicken, omelet zalm-avocado etc. Dit wil je toch gewoon op zondag?

6 t/m 8 oktober:
IJ-Weekend
De bieren van Brouwerij ’t IJ, je kent ze vast! Brouwerij ‘t IJ brouwt al sinds 1985 eigenzinnig Amsterdams speciaalbier. Wij zijn groot fan en dit weekend staat dan ook in het teken van de lekkere bieren van ’t IJ. Wat dacht je van IJ-wit, Zatte, Blondie en Biri? Én we hebben vanaf dit weekend ook IJ-Bok! Een bokbier dat elk jaar de herfst inluidt. Donker en stevig, maar minder zoet dan je misschien zou verwachten. Bestel je 2 bieren van ’t IJ? Dan hebben we een kleine verrassing voor je!

Zondag 29 oktober:
Trick or Treat Route
Halloween in Oss is volop griezelplezier! Ga spoken in de bossen of trick-or-treat langs de deuren. Wie weet ontmoet je een zombie of een grijnzende pompoen. Durf jij het aan? Koopzondag 29 oktober staat in het teken van Happy Halloween voor kinderen. In het centrum vinden diverse activiteiten plaats zoals Trick or Treat en de Halloweenspeurtocht.

Vrijdag 3 t/m zondag 5 november:
Bao-Bun Weekend!
Wie kent ze inmiddels niet? Onze bao buns! Het zijn warme, zachte, luchtige broodjes die we vullen met hartige ingrediënten. Bao buns worden gestoomd en zijn iets zoeter dan normale broodjes. Om de perfecte combinatie te maken met die zoete smaak zijn de vullingen vaak wat zouter. Wat dacht je van een bao bun met buikspek, crispy chicken, gamba of jackfruit? Kun je niet kiezen? Ga dan voor ons BAO-PAKKET met allemaal verschillende broodjes. Volg onze socials zodat je weet wanneer je kunt reserveren voor dit bao-weekend! Geloof ons, dit wil je niet missen!

Vrijdag 17 t/m 19 november:
Kaasfondue Weekend
Bij De Winkel kun je in de koude maanden gezellig bij ons kaasfonduen! De kaasfondue die we serveren heeft een basis van eersteklas Goudse kaas. Op het eerste gezicht oer-Hollandse kaasfondue dus. Maar je kunt er iets bijzonders van maken, je kunt een smaak kiezen zoals “Creamy Truffle” of “Spicy Sambal”. Laat je verrassen dit weekend met nieuwe smaken!

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte gehouden worden met speciale acties/evenementen/informatie dan kun je in onze WNKL gastenlijst komen, dan krijg je via de app als eerste te horen wat er te doen is en wat je echt niet mag missen! 

VOLG ONS OOK OP

Voeg je header hier toe